autoGallery not working

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2017
Posts: 37
Just started tinkering with FB 8.1.0. Happily, the "old way" of doing things still seems to work in each case I've tried. But in the improvements I see a couple of ways to reduce my code.

I don't seem to be able to get the autoGallery option to work. Here's a very stripped-down example. The fbOptions.js file is the default, the only change being to set autoGallery to true. But each object is still a standalone modal.

https://misterneutron.com/FBtest/
« Last edit by jGromit on Thu Aug 16, 2018 11:18 pm. »
Administrator
Registered: Aug 2008
Posts: 3350
Well, this is embarrassing. :-)

The released code is writing "data-fb" attributes instead of "data-fb-options". Must have been an unprofessional last-minute fat-finger edit done after testing.

I'll post a 8.1.1 update soon that corrects this. Thanks for the report.
Member
Registered: Oct 2017
Posts: 37
Oh, I do stuff like that all the time. :mrgreen:
Member
Registered: Oct 2017
Posts: 37
Any estimate on when we'll see 8.1.1?

I'd really like to be able to update the software I distribute with the keyless version. Currently, I'm still bundling 7.5.2, but that includes a "nag" popup, and now with no way of obtaining a license key. I could just run with 8.1.0, but if 8.1.1 is coming RSN ("real soon now"), I'd prefer to wait a bit, rather than having to do another release.
Administrator
Registered: Aug 2008
Posts: 3350
Sunday. August 19th.
Member
Registered: Oct 2017
Posts: 37
Great. Many thanks.

Page: 1